Kívánj bármit, így teljesül!

Mielőtt most bárki vad tiltakozásba kezdene, hogy ez neki úgysem sikerülne, eláruljuk, hogy mindez cseppet sem ördöngösség. A titok nyitja, hogy egyszerűen, előre nem „parázva” kell elmondanod, kigondolnod a kívánságodat, és utána ne is foglalkozz többet vele. Így működik ugyanis a legjobban.

Ha csak egyszerűen jobban szeretnél élni, vedd kezedbe az irányítást! Ha a párkapcsolatoddal kapcsolatban szeretnél javulást, vagy egy kedves férfira vágysz, öltözz fel csinosan, sminkelj, de ami még a külsőségeknél is fontosabb, légy kedves, barátságos, mosolyogj, legyél nyitott a kedvesed vagy az új ismeretségek felé.

 Ha a karrieredben szeretnél előbbre jutni, tegyél lépéseket a siker felé vezető úton. Először is hidd el magadról, hogy nagyon jó vagy a szakmádban, ettől bátrabb és magabiztosabb leszel, és olyan lépéseket is meg mersz lépni, amiről korábban csak álmodoztál vagy álmodni sem mertél. Végül, de nem utolsósorban rendelj az égiektől segítséget…
Így csináld!

Kívánni többféleképpen is lehet: leírhatod egy papírra, de akár ki is mondhatod hangosan – a lényeg, hogy egyedül legyél, és ne zavarjon ebben senki. Bármelyik módszert is választod, „küldd el” a kívánságodat az Univerzumba, és kész. Utána ne foglakozz vele, ne gondolkozz azon, hogy valóban hallották-e („elég hangosan mondtam?”), vagy olvasták-e („lehet, hogy közelebb kellett volna tennem a cédulát az ablakoz?”), mert a Világegyetem nem úgy működik, mint a földi csomagküldő szolgálatok, ahova többször is oda lehet (vagy kell) telefonálnod, hogy elfogadták-e a „rendelésedet”.

A kívánság megrendelése a hited révén valósul meg: pont azért, bízol és nem kételkedsz, és a vágyadat miután leírtad vagy kimondtad, elengeded. Ha így teszel, meglátod, működni fog!

Ha van autód, gyakorolhatsz például a parkolóhely szerzéssel. Ha tudod, hogy olyan helyre kell menned, ahol általában nem tudsz parkolni, olyan sok az autó, akkor indulás előtt rendelj magadnak egy szabad parkolót. Egyszer. Előfordulhat közben, hogy valaki felhív, és másfelé mész, vagy megfog a piros lámpa, de a lényeg, hogy mire odaérsz, „szerencséd lesz”, és kiáll egy autó a parkolóból, és felszabadul a helye.

Ezután van még egy fontos dolgod: be kell ismerned, hogy működött a dolog, sikerült a „rendelésed”, azaz teljesült a kívánságod. Tehát már hiszel benne, és a következő előtt talán már egyáltalán nem félsz attól, hogy nem sikerül.

Még egy kis segítség

Cselekedj szeretettel! Ha szeretetet adsz, szeretetet kapsz, anélkül, hogy kérned kellene. Ezért ma különösen legyél kedves, mosolygós és jószívű a környezetedben élőkkel. Gondolj gyakran a mondásra, miszerint a szeretet az egyetlen, amit ha megosztasz, megsokszorozódva tér vissza hozzád!

innen: http://www.astronet.hu

TOVÁBBI ÉRDEKES CIKKEK:

Ezt már olvastad? A kis herceg 10 tanítása szívről, szerelemről…

Ezt már olvastad? Mi vár rád 2017-ben? Éves horoszkópunkból kiderül!

Ezt már olvastad? Miért nem (mindig) működik a vonzás törvénye?

Ezt már olvastad? Sorsod az indiai karma szerint

Ezt már olvastad? Csak a pozitív vágyak teljesülnek!

Ezt már olvastad? Segítsd a pénz áramlását!

Ezt már olvastad? 5 spirituális jó tanács a boldogságért

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
SIKER ÉS AGYKONTROLL FACEBOOK CSOPORT

Lájkold kedvenc képes idézetes oldalunkat itt:
GONDOLATOK FACEBOOK OLDAL

Kedvenc blogunk amit gyakran olvasunk:
BOUVET BLOG

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

A cikk teljes egészében nem vehető át, csak a bevezető szöveg, aztán oldalra mutató link elhelyezésével olvashatják tovább cikkünket!

http://alternativegeszseg.hu/