Így léphetsz be a bőség áramlatába! A bőség 9 alaptörvénye

Aki mindig csak kér, de sosem ad, annak ritkán adatik. Előbb adni kell, adni és adni; aztán minden megadatik.

Isteni ajándéknak tekintsd, és ekként használd az anyagi javakat, a tudást és a spirituális bölcsességet! Vágyakozz az isteni után, de ne feledkezz meg embertársaidról!

Amid van, a rászorulónak add, s neked még több adatik, hogy újra adhass, s még akkor is gazdagabb leszel, ha mindent másnak adsz!

Tér és Idő metszéspontjában van az élet forráspontja, a cselekvés középpontja, a legnagyobb erő, akarat, tett központja. E központ a legkiélezettebb helyzetek cselekvési, tetti csúcsa.

E csúcsra felfelé és lefelé mehetünk, de a csúcson nem időzhetünk. Ott alkotni, tenni, feláldozni, szeretni kell egy ezredmásodpercig a leges-leges-legjobban! S utána elvégeztetett az életed, többé már nem lesz újabb csúcs az életben. Várd e csúcsot, készülj rá, de ne siettesd, mert mikor már elhagyod, életed, tüzed, tetted örökre elveszett!

A csodák mindennapi beteljesedéseink által nyittatnak.

A hit manifesztációs állapota, a hit információt energiává, energiát anyaggá transzformáló képességének megértése, „a hit teremtő hatalom” igazságának felismerése, erő és bátorság koncentrációja sodor téged a bőség állapotába.

Ha eléred a törvényt, s az isteni tudás birtokába kerülsz, egy gondolatodra, egy szavadra, akaratodra megmozdul a Föld, elhalmozhatsz bárkit bármivel, csak önmagadnak ne teremts semmit. Foglaljon le annyira a bölcsesség, hogy ne érdekeljen semmi más! Önmagad és az idő múlása sem. Így leszel halhatatlan, mert a törvény nem fog azon, aki maga a TÖRVÉNY.

A szolgálat a szeretet öntőformája. Segíts mindenkin, s akkor a tudás, a természet, a gazdagság, a törvény, a tekintély a lábad előtt hever. Ekkor mindenki istenként tisztel, mert ilyen ember az Isten.

Az önzetlen cselekedet tesz a legboldogabbá. Ezért semmit nem vár az ember, és cserébe mindent megkap.

Késmárki László:Önfejlesztő kéztartások Ankh Kiadó 2016.

https://www.libri.hu/konyv/kesmarki_laszlo.onfejleszto-keztartasok.html

TOVÁBBI ÉRDEKES CIKKEK:

Ezt már olvastad? A kis herceg 10 tanítása szívről, szerelemről…

Ezt már olvastad? A Dalai Láma üzenete magyarul! – add tovább mantra

Ezt már olvastad? A vonzás törvényének titka

Ezt már olvastad? Az élet 6 fontos szabálya, mely segít az utadon

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
SIKER ÉS AGYKONTROLL FACEBOOK CSOPORT

Kedvenc blogunk amit gyakran olvasunk:
BOUVET BLOG

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

A cikk teljes egészében nem vehető át, csak a bevezető szöveg, aztán oldalra mutató link elhelyezésével olvashatják tovább cikkünket!

http://alternativegeszseg.hu/