Segítség a szellemvilágból: válassz egy tollat és meglepő dolgokat tudsz meg!

Minden ember egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, nincs két egyforma személyiség. Legyünk büszkék önmagunkra, ne akarjunk olyanok lenni, mint a legjobb barátnőnk. Soha nem éreznénk jól magunk másnak a bőrében, hiszen mindenkinek egyedi élete van.

Válassz egy tollat, amelyik a legjobban tetszik neked, és olvasd el a rád legjellemzőbb tulajdonságokat.

1. Valósággal vonzod a konfliktushelyzeteket, és minden vágyad az, hogy csendes környezetben élhess. Ha túl sokat beszélnek körülötted, úgy érzed, hogy szét megy tőle a fejed. Gyenge pontod, hogy soha nem tudsz nemet mondani semmire. Nagyon sok barátod, és ismerősöd van, de ezek sajnos sokszor ki is használnak.

2. Kiválóan alkalmazkodsz a különböző dolgokhoz, és emberekhez, nagyon tehetséges vagy, de a tökéletességed már-már sokszor teher számodra. Nem vagy hajlandó másoktól tanácsokat elfogadni. Szeretsz egyedül lenni, mert ilyenkor el tudsz mélyedni a gondolataidban, de néha hiányolod a barátaid társaságát. A belső békéd mindennél fontosabb számodra.
3. Szeretsz új helyzeteket felfedezni, soha nem unatkozol. Mindig magas célokat állítasz magad elé, és arra törekedsz, hogy ezeket el is érd. Vezetői hajlamokkal rendelkezel, ezért kiváló főnök lehet belőled. Mindig körültekintően megválogatod a munkatársaidat, még akkor is, ha barátaid dühösek lesznek ezért rád.

4. Nem szeretsz tréfálkozni, tisztában vagy az értékeiddel, és elvárod, hogy mindenki tiszteletben tartson téged. Mindig a dolgok másodlagos jelentését keresed, soha nem éred be a nyilvánvalóval. Tökéletesen szeretnél dönteni minden helyzetben, de jó, ha nem hagyod figyelmen kívül, hogy ember vagy, és tévedhetsz.

5. Intuitív, kreatív, és tehetséges személyiség vagy. Önbizalmad abban rejlik, hogy mekkora elismerést kapsz másoktól, szükséged van a sikerélményre. Túl sokszor kételkedsz önmagadban. Győzd le a gátlásaidat, és bízz önmagadban!


FORRÁS: http://www.tudasfaja.com/segitseg-a-szellemvilagbol-valassz-egy-tollat-es-meglepo-dolgokat-tudsz-meg/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL