Az ujjakkal való agyprogramozás gyakorlata – Az elme mudrái

Az ujjakkal való agyprogramozás gyakorlata

Az elme mudrái

 

Az ujjhegyek több millió idegsejtje nemcsak a külső környezet detektoraiként működik, tapintásból (hideg, meleg, puha, kemény, száraz, nedves, sima, durva, nyomás, fájdalom) származó információkat gyűjtve, hanem az éterikus és asztrál síkok finomenergiáit és az energia-spektrumon túli magasabb világok információit is képes akkumulálni, valamint az agyterületekkel kialakított kommunikációs csatornán keresztül a test minden szervéhez eljuttatni.

A tenyér és az agy képes az információkat bárhová eljuttatni. A kéz és az agy információt áramoltathat a fizikai testen belül, valamint az univerzum bármely pontjára az egyes dimenziókkal analóg fénytesteken keresztül.

A tenyér az Akasa-könyvtár és az ujjak a kulcsok hozzá. Ha valaki ismeri a kéz és az ujjak polaritásait, szimbolikáját, a kéz és az agyterületek közötti összefüggéseket, s tudja, hogyan kell a kéztartásokkal elektromos, mágneses, elektromagnetikus és semleges testáramköröket létrehozni, az képes az agyterületek programozása által irányítani az elméjét, azaz az agya fogja végrehajtani keze utasításait.

 

A mudrák több csoportra oszthatók:

1.Egyesek helyreállító jellegűek, a szervezet egészére hatnak. Általuk belső szerveink fiziológiai működése harmonizálható (mivel a belső szervek fiziológiai működését irányító nadikat, energiacsatornákat) stimulálják, növelik életerőnket; kiegyenlítik energiáinkat (szervszinten is helyreállítják az 5 elem megbomlott harmóniáját); oldják izomrendszerünk blokkjait; kioldják az energiavezetékekben torlaszt okozó pszichomentális mérgeket. Segítségükkel – a test bioenergiával való feltöltése mellett– olyan működést gátló blokkokat is ki tudunk oldani, melyeket más, hagyományos technikákkal lehetetlen.

  1. A gyógyító kéztartások nagy segítséget nyújtanak a különböző betegségek kezelésében. Ez a mudra-csoport csakis bizonyos betegségek kezelésére használható (pl.szív- és érrendszeri, légzőszervi, idegrendszeri problémák kiegészítő kezelésére alkalmas).
  2. A mudrák 3. csoportja megnyugtatja az elmét, segíti a félelmeinktől, negatív érzelmeinktől való megszabadulást. Hosszú távon képes fenntartani a pozitív érzelmi és mentális állapotot (ami nemcsak a fizikai állapot javulását, hanem a gyógyulási folyamat felgyorsulását is eredményezi). Segíti az önmegvalósítást, az egyén teljessé válását, sorstendenciáinak beteljesítését, a személyiség kiteljesítését.

Most az utóbbiból (az elme mudráiból) mutatunk be néhányat:

 

Átmijatá-mudra (az egység érzésének kéztartása)

Kéztartás: Az ujjak mindkét kézen ökölbe görbítve. Külső élük egymást érinti. A hüvelykujjak hegye összeér. Kezeit ölbe ejtve tartsa! A mudrát 7 percig végezze, közben 2 percig a mantrát rezegtesse!

Hatása: hatással van corpus callosum (kérges test) működésére; megkönnyíti a két agyfélteke közötti kommunikációt és a 2 agyfélteke között a neurális információk átvitelét.

Mantra: aom; így rezegtesse:aaoomm.

 

Dharana-mudra (a koncentráció kéztartása)

Kéztartás: A kis-és gyűrűsujjak ökölbe görbítve.

A középső ujjak félig térdeplő pozícióban (körömágyuk egymást nyomja). A mutató-és hüvelykujjak hegye (egymástól függetlenül) összeér. Kezeit a 3.szem magasságában tartsa 5-7 percig, közben 2 percig rezegtesse a mantrát!

Hatása: hatással van a homloklebeny és a corpus callo- sum (kérges test) működésére; javítja a kognitív funkciókat: koncentráció, absztrakt gondolkodás, elvonatkoztatási képesség, információfeldolgozás (kódolás, bevésés, tanulás), összetett feladatok megoldása, memória és szintetikus gondolkodásmód (kombinatorikus, logikus, eredeti, cselekvő gondolkodásmód); segíti az ok-okozat közötti kapcsolat felismerését; erősíti a kritikai képességet, a belátást, a lényegmegragadási képességet, az élet folyamán gyűjtött tapasztalatok alkalmazni tudását.

Mantra: jamm; így rezegtesse:jjjaaammmmmm.

 

Átmadzsjóti-mudra (a lélek fényének kéztartása)

Kéztartás: A kisujjak hegye összeér. A hüvelykujj mindkét kézen a gyűrűsujj tövét érinti. A többi ujj térdelő pozícióban átfogja a hüvelykujjakat úgy, hogy felső ujjpercükkel egymást érintik. Kezeit a 3.szem vonalában tartsa 5-7 percig, közben 2 percig a mantrát rezegtesse!

Hatása: hatással van a nyakszirtlebeny és a halántéklebeny működésére; kiváló asszociációs képesség, képekben látás, szimbólumalkotás, vizuális értelmezőképesség, tisztánszaglás, tisztánhallás, tisztánérzékelés.

Mantra:aom; így rezegtesse:aaaooommm.

 

Késmárki László:A mudrák titkos kódja Ankh kiadó 2018.


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL