Ha ebbe az 5 csillagjegybe tartozik a párod, az első adandó alkalommal meg fog csalni!

A hűtlenség még a legerősebb kapcsolatokat is el tudja pusztítja, jól gondoljuk meg, hogy egy kis kaland kedvéért mennyire éri meg félrelépni. Minden párkapcsolatban adódnak problémák, azonban nem feltétlenül az a megoldás, hogy félrelépünk.

Az alábbi csillagjegyek hajlamosak a hűtlenségre, nem árt óvatosnak lenni velük.

Kos

Ha kezd a tűz kialudni, a Kos hamar odébbáll, hiszen ő csak akkor képes benne maradni egy kapcsolatban, ha az állandóan lángol. Ha nem kapja meg otthon, amire szüksége van a boldogsághoz, könnyen előfordulhat, hogy máshol fogja keresni.

Ikrek

Az Ikrek számára nagyon fontos a kommunikáció, az, hogy mindent meg tudjon beszélni partnerével. Ha ez nem adatik meg számára, hamar odébb fog állni, ahol megértő fülekre talál. Az is lehetséges, hogy nem is veszi észre, hogy ez már hűtlenségnek számít, hiszen ő csak olyan jókat tud beszélgetni XY-al, és mást nem is csinálnak.

Halak

Álmodozó, nehezen tud alkalmazkodni az élet hétköznapi történéseihez. Ha szétoszlik a rózsaszín köd, nem hajlandó arra, hogy szembenézzen a problémával, inkább odébb áll. A Halak hajlamos arra, hogy ha unalmassá válik a kapcsolat, egy izgalmasabbat keressen. Számára mindig fontos a pozitív visszajelzés, az, hogy lássa a partnere szemében a tüzet.

Skorpió

A Skorpió, ha szerelmi életében megkapja, amire szüksége van testileg, és lelkileg is, akkor nagyon könnyű vele az élet. Azonban, ha valamiben hiányt szenved, kiszámíthatatlanná, és bosszúállóvá válik. A Skorpió párja nincs könnyű helyzetben, ugyanis oda kell figyeljen arra, hogy újdonságokkal lepje meg párját. Ha unalmassá kezd válni az kapcsolat, a Skorpió egyszerűen továbbáll.

Oroszlán

Ennek a csillagjegynek akárcsak a Kosnak is, szüksége van a drámára, és a szenvedélyre. Csak így érzi azt, hogy működő szerelmi élete van. Mindig a figyelem középpontjában szeretne lenni, elvárja a partnerétől, hogy elismerésben részesítse, emelje ki sikereit, jó tulajdonságait.

tudasfaja.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL