Május 15-én minden megváltozik! Az Uránusz a Bika jegyébe lép!

Legutóbb 1934-ben tartózkodott az Uránusz a Bika jegyében, ahol egészen 1942-ig volt jelen. Ez fog megismétlődni május 15-én, 2018-ban, amikor az Uránusz a Kos jegyéből átlép a Bika csillagjegybe, ahol kisebb megszakításokkal, de 7 évig fog maradni, egészen 2026 áprilisáig. Ez a mozgás természetesen minden emberre hatással lesz, ezért lássuk mire kell felkészülni.

Az Uránuszra, mint a nagy és hirtelen változásokat előidéző bolygóra tekintenek az asztrológusok, amely a függetlenség, eredetiség jelképe is. Ez viszont a keménykezű, szigorú Bikának nem tetszik, és az Uránusz emiatt kényelmetlenül érzi magát.

Ebből következően azok az értékek, rendszerek, amelyekben eddig megbíztunk, és amelyek működtek, most felborulhatnak, elveszhetnek, vagy 180 fokos fordulatot vehetnek.
Az Uránusz elhozza a szabadságot, forradalmian új gondolkodást vezet be, ezért olykor sokkoló változásokat idézve elő a családi életben, de a párkapcsolatban, munkahelyen is. Könnyen szerzünk pénzt, de ezt könnyedén el is fogjuk költeni, megváltozhatnak az adózási szabályozások, különböző közigazgatási törvénykezések is módosulhatnak. Azonban lesznek olyanok, akik ezt az instabilitást kihasználva új életet kezdhetnek és rendkívül meggazdagodhatnak.

A bátraké lesz a jövő, főként ha az adódó lehetőségeket ki is használják.

Ennek a küszöbön álló változásnak nem szabad ellenállni, és nem is lehet nagyon ellenállni, mert az Uránusz így, vagy úgy, de kizökkent mindenkit a komfortzónájából, így nem lehet azt játszani, mint a strucc, amelyik a homokba dugja a fejét, azt gondolva, hogy úgy sem látja senki.

Nincs más választás, szembe kell nézni a kihívásokkal, a változások által kínált lehetőségeket ki kell használni, és a pillanatnak kell élni, mert az Uránusz nem hagy más lehetőséget.

A következő hónapokban azok a párok, akik csak papíron vannak együtt, vagy mert valamilyen anyagi haszna van a házasságuknak, azok szét fognak menni. Főként a nők fognak a sarkukra állni, és kimondani azt, hogy vége, és döntenek úgy, hogy visszaszerzik a függetlenségüket.

 FORRÁS: http://filantropikum.com/majus-15-en-minden-megvaltozik-az-uranusz-a-bika-jegyebe-lep/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL