Születési Évszámod Utolsó Számjegye meghatározza Sorsod Energetikai Lenyomatát!

A numerológia szerint a születési évszámod különleges jelentőséggel és hatással van az életedre, hiszen képes a sorsodat, az életenergiáidat befolyásolni. A keleti asztrológiában a születési évszám utolsó számjegye jelenti a kulcsot, amivel kinyithatod a lelked kapuját, és megismerheted az igazi önmagadat, a vágyaidat, az álmaidat, és az életcélodat.

Ezentúl a születési évszámod utolsó számjegye megegyezik az Feng Shui 5 alapelemével, azaz a Fémmel, a Tűzzel, a Földdel, a Vízzel és a Fával.

  • ha az utolsó számjegy a 0, vagy 1, akkor a te sorsod energetikai lenyomata a Fém elemehez tartozik

  • ha az utolsó számjegy a 2, vagy 3, akkor a te sorsod energetikai lenyomata a a Víz elemheztartozik

  • ha az utolsó számjegy a 4, vagy 5, akkor a te sorsod energetikai lenyomata a Fa elemheztartozik

  • ha az utolsó számjegy a 6, vagy 7, akkor a te sorsod energetikai lenyomata a Tűz elemheztartozik

  • ha az utolsó számjegy a 8, vagy 9, akkor a te sorsod energetikai lenyomata a Föld elemheztartozik

Most következzen a részletes elemzés!

1. Ha az utolsó számjegye 0, vagy 1, akkor a te sorsod energetikai lenyomata a Fém elemhez tartozik

A Fém elem energiái kemények, stabilak, és mindent kiegyenlítenek. Ebből kifolyólag a személyiséged erős, dinamikus, határozottan állsz a dolgokhoz, és tudod, hogy mire vágysz az életben, melyek a céljaid, az álmaid. Hiszel a lehetőségekben, abban, hogy cselekedni kell, nem pedig beszélni a problémákról.

Független vagy, ha pedig valamilyen nehézség kerül az utadba, akkor nem ijedsz meg, hanem a megoldáson kezded törni a fejed. Igaz barát vagy, akire számíthatnak az emberek. Nagy az igazságérzeted, és néha nehezen tudsz alkalmazkodni a változásokhoz, és szeretsz inkább a komfortzónádon belül maradni. Makacs és kritikus is tudsz lenni,ezért nem árt, ha lazítasz egy kicsit.

A Fém elem emésztési panaszokat idézhet elő, ezért figyelj oda, hogy mit eszel.

2. Ha az utolsó számjegy 2, vagy 3, akkor a te sorsod energetikai lenyomata a Víz elemhez tartozik

Az Víz elem energiája rugalmas, folyékony, és képes remekül alkalmazkodni a környezetéhez. Te is ilyen vagy, emellett pedig szeretsz sokat beszélni, empatikus, társaságkedvelő teremtés vagy, tele együttérzéssel, jósággal.

Jellemző rád a kreativitás, az érzékenység, az élénk fantáziavilág, az éleseszűség, és az idegen nyelvek terén is remekül megállod a helyed. Szeretsz sokat utazni, új emberekkel, kultúrákkal megismerkedni. Ami gondot okoz, hogy gyakran nem tudsz dönteni, határozatlan vagy, és néha rendkívül sebezhető, amelyet bizonyos emberek ki is használnak.

Az egészséged szempontjából figyelned kell a keringésedre.
3. Ha az utolsó számjegyed 4, vagy 5, akkor a te sorsod energetikai lenyomata a Fa elemhez tartozik

A Fa elem energiái a fejlődést, a növekedést, a gyarapodást, a virágzást ösztönzik. Mindenki számíthat a te támogatásodra, másokat inspirálsz, és arra ösztönzöd őket, hogy jobb ember váljon belőlük. Intelligens vagy, erős az intuíciód, és remekül használod ki a felkínálkozó lehetőségeket. A tetteidért vállalod a felelősséget, keményen dolgozol a céljaidért, határozott vagy, és tudod, hogy mit akarsz.

Egyes helyzetekben hagyod magad, hogy befolyásoljanak, és hajlamos vagy megfeledkezni arról, hogy mennyire nagyszerű ember vagy. Figyel oda a májad, a veséd egészségére, és étkezz kiegyensúlyozottan, mert így megelőzheted a fejfájások kialakulását.

4. Ha az utolsó számjegyed 6, vagy 7, akkor a te sorsod energetikai lenyomata a Tűz elemhez tartozik

A Tűz elem tele van élettel, szenvedéllyel, meleggel, fénnyel, belső tűzzel, ezért te olyan ember vagy, aki magas hőfokon éli az életét, szeretsz mindig kiteljesedni valamiben, vidám és exhibicionista vagy. Ha kalandról, utazásról van szó, mindig te vagy az első, aki jelentkezik, imádod a természetet, optimista, és kissé türelmetlen, lobbanékony ember vagy, így ezért néha tévútra tévedsz. A negatív tulajdonságaid közé tartozik az önfejűség, a türelmetlenség, és a beképzeltség.

Amire még oda kell figyelned: a szíved, az idegrendszered és a vékonybeled egészségére.

5. Ha az utolsó számjegyed 8, vagy 9, akkor a te sorsod energetikai lenyomata a Föld elemhez tartozik

A Föld energiái a stabilitás, a szeretet, az összetartozás, a születés, az újjászületés köré szerveződnek. Olyan ember vagy, aki két lábbal áll a földön, és a realitásérzéke rendkívül fejlett. Szereted úgy alakítani az életed, hogy mindig a szép dolgok vegyenek körül.

Akkor érzed a legjobban magad, ha nyugalom, türelem, lelki béke vesz körül. Úgy éled az életedet, ahogyan az a családi etikett megkívánja, szereted a méltóságot, a becsületet. Remek barát válik belőled. Ritkán hallgatsz az ösztöneidre, így néha melléfogsz bizonyos dolgokban.

A gyomrod, a léped és hasnyálmirigyed egészségére kell odafigyelned.

FORRÁS: http://filantropikum.com/szuletesi-evszamod-utolso-szamjegye-meghatarozza-sorsod-energetikai-lenyomatat/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL