Az angyalok üzenete 2018 júniusára!

E hónap nagy tanulsága számunkra, saját önbecsülésünk megtalálása. Tudatosulnia kell bennünk saját értékrendünknek, hitünknek és céljainknak! Át kell gondolnunk, hogy az egyes élethelyzetekben általunk befektetett energia egyenlő-e az elért eredménnyel?

Fel kell mérnünk, mi az, ami igazán megérdemli a küzdelmet és mi az, amit jobb, ha feladunk! Ha úgy ítéljük meg, hogy érdemes bizonyos dolgokért küzdenünk, akkor azt tegyük a végletekig. Ebben segítségünkre lesz az angyali beavatkozás. Ezért ebben a hónapban, vállaljuk a felelősséget tetteinkért, még akkor is, ha ezek különböznek eddigi cselekvéseinktől. Ezáltal, sor kerülhet egy munkahelyváltásra, vagy akár egy kapcsolatunk végére tehetünk pontot.
Ugyanakkor elérkezett az idő, hogy legyőzzük saját félelmeinket és kezünkbe vegyük sorsunk alakítását. Hiszen láthatjuk, hogy vannak dolgok, melyeket bárhogy is erőltetünk, nem működnek már. Mindezek a dolgok ugyanakkor egy új kezdetet hordoznak magukban. Nekünk csak annyit kell tennünk, hogy nyissunk az új felé. Ezen az úton mindvégig érezni fogjuk az angyalok közbenjárását. E hónapban különös hangsúlyt kapnak környezetünkkel kialakított személyes kapcsolataink. Ezen kapcsolatok felemelhetnek, de ugyanakkor le is húzhatnak bennünket, ezért jó, ha figyelmesek leszünk.

A hónap első felében, azaz június 10-ig, az lehet az érzésünk, hogy valaki vagy valami, lefele húz bennünket és semmi nem akar úgy sikerülni, ahogyan elterveztük. Ez idő alatt el kell döntenünk, melyik lesz számunkra a helyes irány, és ha sikerült kiválasztanunk, tartsunk ki döntésünk mellett. Az angyali segítség, megadja számunkra, hogy a dolgok mögé láthassunk a jó döntés érdekében.

A hónap második felében, június 21-ig, úgy érezhetjük, hogy hirtelen minden a nyakunkba szakad. Elérkezik az idő, hogy tisztán lássuk a dolgainkat, és hogy elfogadjuk a felkínált segítséget a céljaink elérése érdekében. Ha helytelen döntéseket hozunk, azok csakis az ego-nk számlájára lesz írható. Igyekezzünk mindent a szeretet és az értelem szemszögéből nézni, és mindig legyünk őszinték önmagunkhoz és környezetünkhöz egyaránt. Jó időszak arra, hogy visszatérjünk a természethez, hogy elmélkedjünk az élet értelmén.
A hónap utolsó felében elérkezik az idő, hogy kiválasszuk az új utat, melyet követni szeretnénk. Megújult erővel induljunk el rajta, hogy a szeretet és az értelem segítsen eljutni bennünket a kitűzött célunk felé. Ez az az időszak, amikor ráébredünk, hogy mi is a mi dolgunk ezen a földön, és hogy semmi nem történik ok nélkül.

Beforrnak a régi idők sebei, és elérkezik a nagy gondolatok és a kreativitás ideje számunkra. Az angyali segítség ezúttal is kísér bennünket céljaink megvalósítása érdekében, csak legyünk nyitottak a szeretetre. Környezetünkben, olyan emberek kerülnek, akik jelenléte pozitívan befolyásolja majd életünket. A június tehát sok csodát tartogat számunkra, a mi dolgunk, hogy tiszta szívvel befogadjuk azokat!

FORRÁS: http://filantropikum.com/az-angyalok-uzenete-2018-juniusara/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL