A születési évszámod utolsó számjegye érdekes dolgokat fed fel rólad. A tiéd hányas?

Minden egyes számjegy megfeleltethető az öt elem egyikének. ezek alapján lehetőséged van rá, hogy valami újat tudj meg magadról, ami talán segíthet az életed megváltoztatásában is.

Fém (0-1)

Rugalmas típus vagy, aki jó koncentrációs készséggel rendelkezik. Általában több személyes térre van szükséged, mint másoknak. Értékeled a szabadságot és nem szeretsz mások véleményére és tanácsira hagyatkozni. Nagyon szívesen segítesz, ha igénylik, viszont te soha nem kérnél támogatást senkitől. Ambiciózus vagy, aki mindig sikert ér el.

Víz (2-3)

Érzékeny és kreatív vagy, bár időnként kissé túlságosan is ellenőrzés mániás. Az emberek hajlamosak bízni benned, mivel képes vagy beszélgetéssel lenyugtatni őket. Hűséges vagy és toleráns. Óvatosnak kell lenned azokkal, akik ezt hajlamosak kihasználni.

Fa (4-5)

Erős vagy, mint a fa, és mindig igyekszel felülmúlni önmagadat. Pozitív és tettre kész vagy és ez az, ami keresztül visz a nehéz időszakokon. Jó vagy a döntéshozatalban és a szervezésben, amit a kollégáid nagyra értékelnek benned. Az egyetlen gyengéd az lehet, hogy túl sokat dolgozol.

Tűz (6-7)

Az életedet a szenvedély és a kaland hajtja, emellett a munkában képes vagy teljes mértékben összpontosítani. Mindig tele vagy ötletekkel. Az egyetlen gyengeséged, hogy nagyon könnyen el tudod veszteni a türelmedet, amit nem mindenki képes tolerálni veled kapcsolatban.

Föld (8-9)

Igazi perfekcionista vagy. Nagyszerű tanácsokat adsz és felelősséget vállalsz az összes cselekedetedért. A logika vezérel, ami nagyszerűvé tehet az üzleti életben. Ha emberi kapcsolatokról van szó, egy dolgot nem állhatsz és az a hazugság. Ha alaki nem képes őszinte lenni, örökre elvesztette a bizalmadat.


FORRÁS: http://www.szorakozzonline.hu/2018/05/23/a-szuletesi-evszamod-utolso-szamjegye-erdekes-dolgokat-fed-fel-rolad-a-tied-hanyas/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL