Melyik bőségfát választod? Érdekes jóslat vár rád!

Melyik bőségfát választod? Érdekes jóslat vár rád!

A pénzzel teli bőségfát választottad

Igazán pozitív hírek várnak rád, ha a pénzzel teli bőségfát választottad. A nem túl távoli jövőben bámulatos változást tapasztalhatsz az életedben, amelyet követően nagyon sokan irigyen tekintenek majd rád. A legjobb, ha óvatos leszel, és inkább senkinek sem beszélsz az életedben történt különleges lehetőségről. A társasági életben egyre magabiztosabb leszel, és az is biztos, hogy a hozzád leginkább közelállók őszinte támogatását is élvezheted. Szükség esetén segíthetnek a problémák kezelésében is. Kétségtelenül megtapasztalod az életedben a bőséget, ugyanakkor nem biztos, hogy az érzés hosszú távon is boldoggá tesz majd téged. A valódi bőséget ugyanis nem csupán a pénz jelenti. Amikor rádöbbensz erre az igazságra, másként tekintesz az életre, és a boldogságot is máshol kezded el keresni.

A gyümölcsökkel teli bőségfát választottad

Különleges jóslat vár rád, ha ezt a bőségfát választottad. Nagyon sokat fogsz kapni a nem túl távoli jövőben. De nem pénzt és nem is gazdagságot, nagyon sok örömet, boldogságot, szeretetet. A pénzügyek miatt sem kell különösebben aggódnod, bár az is igaz, a bőséget nem feltétlenül a pénzben éled meg. Ennek ellenére nyílnak lehetőségek előtted az anyagi fejlődéshez. Amiben ugyanakkor ténylegesen érezheted  a növekedést, az a boldogság, az elégedettség érzése lesz. Nagyon szerencsésnek érezheted majd magad, hiszen olyan érzések ébrednek benned újra, melyeket már hosszú ideje nem tapasztaltál. Mindegy, hogy egyedül élsz vagy a pároddal, a párkapcsolati problémák szertefoszlanak. Előbbi esetén párra találsz, utóbbinál elmélyülnek közöttetek az érzések. A valódi bőség érzése járja át a lelked.


FORRÁS:http://www.szorakozzonline.hu/2018/04/15/melyik-bosegfat-valasztod-erdekes-joslat-var-rad/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL