Heti horoszkóp július 9-15. – Ezek a jegyek nagy pénzre számítsanak a napokban!

Ezen a héten fontos lesz, hogy különös figyelmet szenteljünk mind a munkahelyi, mind a személyes kapcsolatainknak. Sokakat intenek óvatosságra a csillagok a túlzott bizalommal kapcsolatban, amelynek nagy csalódás lehet a következménye.

Az érzelmek nagyban befolyásolják a hetünk eredményességét, ezért jobb minél hamarabb kezelni a megoldatlan problémákat saját magunk és mások érdekében is.

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígér július második hete.

Kos

Juss keresztül egy érzelmi szituáción, ami a hét elején merül fel, de ne ésszel. Hallgasd meg és elemezd, amit mondanak neked, hogy a legjobban légy képes reagálni. A gondolkodásmódod hatalmas szerepet játszik a reakcióban, amit fogadni fogsz. Egy baráti gesztus, amit a hét közepe felé nyújtanak neked valószínűleg hátsó gondolaton alapszik majd. Óvakodj attól, amit cserébe elvárhatnak tőled. Függetlenül attól, hogy egy baráttal, kollégával vagy családtaggal kell foglalkoznod, tudd, hogy a kérdésnek rejtett oka van, amit a felszínre kell hozni.

Bika

Nyugtalanságod a hét elején rossz döntésekhez vezethet. Lehetséges, hogy az elcsigázottságod fog tevékenységre késztetni, nem pedig a szükség. Tedd meg, amit elvárnak tőled és maradj felelősségteljes, melynek segítségével vissza tudsz majd térni egy jövedelmező pénzügyi útra. Tépd ki gyökerestől, ami nem tölt el elégedettséggel. Oszd meg a terveidet egy baráttal vagy rokonnal. Jó javaslatokat kaphatsz, amely segítségedre lesz a siker elérésében. A szeretet és a romantika közelebb hoz valaki igazán különlegeshez.

Ikrek

Jobb, ha a titkaidat megtartod magadnak a hét elején. Ha túl sokat osztasz meg egy munkatársaddal, annak az lehet a következménye, hogy csalódni fogsz benne. Könnyen dühbe gurulhatsz a hét közepén. Érdemes megtervezned a hetedet és beütemezned a programjaidat, hogy minden simán mehessen. Amit elérsz a héten, az jó érzéssel fog eltölteni és új ötletekre sarkall majd. Egy pénzügyi kérdést kell megoldanod a hét vége felé. Akár tartozol, akár gyűjtened kell, ideje elkezdened a folyamatot és megszilárdítani a pénzügyi helyzetedet.

Rák

Légy nyitott arra, ami a hét elején vár rád. Azok az emberek, akikkel találkozol és azok az információk, amiket kapsz, lángra lobbantják a képzelőerődet és érdekes utazásra vezetnek téged. Ne higgy el mindent, amit a hét közepe felé hallasz. Kérdezz, ha kétségeid vannak, hogy időt takaríthass meg magadnak. Érzelmek törnek a felszínre, amelyeknek egy szerelmi kapcsolathoz vagy egy családtaghoz van köze. Ennek kezelése során képes leszel olyan változásokat elérni, amelyek javíthatják az életedet. Egy kapcsolatépítő esemény szintén ötletforrás lehet számodra.

Oroszlán

Mérlegeld a motivációidat, mielőtt akcióba lendülnél. A legjobb lépések megtétele fogja meghatározni, hogy mások hogyan fogadják majd a javaslataidat. Segítségben lehet részed, ha a szándékaid tiszták. Kezelj egy kollegiális viszonyt óvatosan. Győződj meg róla, hogy bízhatsz-e a másik félben, mielőtt titkokat és ötleteket osztanál meg vele. Ha többet markolsz, mint amennyit képes lennél fogni, az rossz következményekhez vezethet. Fókuszálj arra, ami most igazán fontos számodra és ne hagyd abba, amíg teljesen be nem fejezted.

Szűz

Ne halogass semmit a hét elején. Ha jó ötleted van, akkor prezentáld és hozd meg a megfelelő változtatásokat, amelyek boldoggá tehetnek. A gyakorlatiasság hatékonyságot és több szabadidőt von maga után. Magadnak intézd a dolgaidat, mert ha arra vársz, hogy valaki más cselekedjen helyetted, akkor csalódni fogsz. Célozd meg a csillagokat és győzedelmeskedj. Vegyél részt valamiben, ami motivál téged. Ha segítesz, attól jobban fogod érezni magad és egy szeretett személlyel való kapcsolatod is javulni fog általa.

Mérleg

Nézd át a hivatalos dokumentumaidat és találd meg a legjobb megoldást a kiadásaid csökkentésére. Fontold meg, hogy hol tartasz éppen és hogyan élsz. Találd mega módját, hogyan használd ki más módon a képességeidet. Ha képes vagy bővíteni a kínálatodon, az extra bevételhez vezethet. Ne félj a kemény munkától, hiszen ez a hozzáállás fog segíteni az előre haladásban. Ne engedd, hogy az érzelmeid beleszóljanak egy dologba, amit a hét vége felé kell teljesítened. Maradj fókuszált és teljesítsd a kötelességedet, mielőtt a pihenésnek adnád át magad.

Skorpió

Állj meg egy pillanatra és gondold át a dolgaidat, mielőtt olyan lépést tennél, ami befolyásolja a pozíciódat és a hírnevedet. Hallgasd meg, hogy mit mondanak a barátok és a rokonok és fontold meg, hogy mi működne a legjobban a számodra. Pörgesd fel a dolgokat és ne hagyatkozz másokra. Amit önerődből érsz el, sokkal jobb és kielégítőbb lesz számodra. Egy őszinte megjegyzés nem fog túl jól esni, viszont jobban teszed, ha odébb állsz, és nem vesztegeted arra az idődet, hogy meggyőzd a másikat a véleményedről.

Nyilas

Szánj időt arra, hogy egy barátnak vagy családtagnak segítesz a hét elején. Érdekes információkat fedezel fel a múltaddal kapcsolatban egy olyan személyről, aki nagy hatással volt az életedre. A hét közepén fontos kérdés merülhet fel egy közösségi szerepvállalásról. Vegyél részt az ülésen és oszd meg a véleményedet, különbséget fogsz elérni. A hét vége felé valaki olyan változtatásokat tesz meg, ami nem fog illeszkedni a terveidbe. Keress egy alternatív módot arra, hogy tovább haladhass a számodra kedvező irányban.

Bak

Oszd meg a történeteidet azokkal a fiatalokkal és idősekkel, akik érdeklődnek a háttered iránt. Jó benyomást fogsz tenni, ami nagyon nagy jelentőséggel fog bírni. A hét közepén fordíts több energiát egy munkakapcsolatra. Figyelj oda azokra az ígéretekre, amiket tettél és tegyél erőfeszítéseket annak érdekében, hogy befejezz egy olyan dolgot, amit már régóta halogatsz. A hét vége felé ideje, hogy megkezdj munkálkodni a változás érdekében, amit szeretnél elérni. Keress új lehetőségeket annak érdekében, hogy a képességeidet és a tudásodat még jobban ki tudd használni a szakmai pozíciód javítása érdekében.

Vízöntő

Sajátíts el egy másfajta megközelítést a személyes kapcsolataid kezelésére. Ha időt szánsz rá, hogy meghallgass másokat és megértsd, hogy mi zajlik bennük, akkor képes leszel felbecsülni azt, hogy milyen változtatásokat kell megtenned a kapcsolatok javítása érdekében. Tedd bele szíved-lelked abba, amivel a hét közepén foglalkozol. Egy új kezdet igazán különleges és szellemileg stimuláló dolgot fog hozni számodra. A hét vége felé jobb lesz eljutnod a probléma gyökeréhez és megérteni a helyzetet, vagy egyenesen összeülni a felbujtóval és megbeszélni a dolgokat.

Halak

Vedd nagyon komolyan, amit a hét elején csinálsz, különösen akkor, ha másokat is segítesz vele. Biztosnak kell lenned benne, hogy az általad nyújtott segítség nem ütközik semmilyen szabályba, mielőtt teljesen elköteleznéd magad felé. Nem mindenki számára fontos a boldogulásod. Vizsgáld meg a lehetőségeidet és hozz olyan döntéseket, amelyek stabilizálják az életedet és nem vágják keresztbe a terveidet. Egy találkozó lehetősége, egy részvétel egy szokatlan eseményen olyan kapukat nyithat meg, amelyek addig zárva voltak.

tudasfaja.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL