Napi horoszkóp július 31. kedd – A hónap utolsó apja meg meglepetéseket tartogat neked is!

Napi horoszkóp július 31. kedd – A hónap utolsó apja meg meglepetéseket tartogat neked is!

Ha ma van a születésnapod: Idén még dinamikusabbá és kreatívabbá válsz, ha ez egyáltalán még lehetséges. Kirobbanó formád le fog nyűgözni másokat. 

Ha egyedülálló vagy, a kisugárzásoddal elbűvölöd a körülötted lévőket. Valaki nagyon boldoggá tehet téged. A választás a te kezedben van, de tudd, hogy a szívedből kell szólnia. Ha párkapcsolatban élsz, a kedveseddel olyanok lesztek, mint az újdonsült szerelmesek. Mosolyt csaltok a viselkedésetekkel mások arcára.

Kos

Nem veszed valaki üzenetének tényleges mondanivalóját. Tarts szünetet, sétálj egyet vagy kapcsolj ki máshogyan. El fogsz csodálkozni rajta, hogy mi volt a lényeg. Ha erre rájössz, sokkal jobban fogod magad érezni.

Bika

Tedd meg a tőled telhető legtöbbet és ne menj bele egy újabb vitába egy szeretett személlyel. Valahogy most nem fog menni a kiegyezés ezen a napon. Egy olyan személy társaságában találsz menedéket, akivel egy véleményen vagytok.

Ikrek

Lehet, hogy kissé leharcoltnak érzed magad amiatt, hogy mások nem támogatnak, és nem értenek veled egyet. Ne akard annyira erősen, hogy mindenki állandóan bólogasson neked. Tekintsd ezt a helyzetet inkább ötletelésnek.

Rák

Többet akarsz elérni, de úgy tűnik, hogy mások eléggé bizonytalanok és nem akarnak hozzád csatlakozni. Egyelőre távolodj el a dologtól. A most felmerülő problémákra a holnap fogja megadni a választ. Valaki másként értelmezi a szavaidat, mint ahogyan azt te szántad.

Oroszlán

Az ösztöneid azt súgják, hogy kerülj el egy beszélgetést, amely nagy valószínűséggel negatív irányt vehet. Úgy tűnik, hogy nem fogtok egyezségre jutni ma. Úgy érzed, hogy egy nézeteltérés a jövőben sokkal nagyobb hangsúlyt fog kapni.

Szűz

Némi feszültséget érzékelsz az otthonod környékén és a kötelezettségeid táján. Mások eléggé erős véleménnyel lehetnek, függetlenül attól, hogy akarod-e hallani őket vagy sem. Ahelyett, hogy dühvel reagálnál, inkább sétálj tovább.

Mérleg

Hívd fel a távoli barátokat, rokonokat és érdeklődj a hogylétük felől. Ne hagyd, hogy bárki is negatív dolgokat duruzsoljon neked. Maradj távol azoktól, akik nem támogatnak téged. Nem is gondolnád, hogy a környező embereknek milyen nagy hatása lehet rád.

Skorpió

Légy óvatos, ha pénzzel van dolgod. Könnyen elszaladhat veled a ló. Elvesztheted a kontrollt, miközben egy személyes ügyet kezelsz. Lassíts le egy kicsit, mielőtt fontos döntést hoznál, ennek eredményeképpen sokkal elégedettebb leszel.

Nyilas

Már rég érezted magad ennyire elégedettnek és hálásnak. Használd ki ezt az állapotot, hogy előre léphess egy vitával kapcsolatban. Győződj meg róla, hogy egy feljebbvalódtól vagy egy általad tisztelt személytől megkapod a kellő visszacsatolást. Elképzelhető, hogy új úton indulsz tovább.

Bak

Ne feledd, hogy mi minden zajlik a színfalak mögött. Maradj higgadt és figyelj jobban. Ennek eredményeként egy személyes kérdést teljesen más színben fogsz meglátni. A véleményed is megváltozhat annak hatására, amit hallasz. Oszd meg a gondolataidat egy baráttal.

Vízöntő

Egy barát megváltoztatja a jelenlegi helyzetedet. Nemcsak, hogy támogatni fog téged abban, amit csinálsz, de hasznos visszacsatolást is ad. Egy szeretett személy vitatkozó hangulatában lesz. Légy óvatos!

Halak

Reflektorfénybe kerülsz. Egy kollégád, úgy tűnik, hogy teljesen más véleményen van, mint te. Addig tudtok vitatkozni, amíg a fejed már majdnem felrobban, de mégsem vagy hajlandó változtatni a véleményeden. Napoljátok el a beszélgetést és foglalkozzatok más kérdésekkel.

tudasfaja.com


Amennyiben hasznosnak találtad a cikkünket, másoknak is segíthetsz vele, ha megosztod az itt olvasott tudást.


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL