Heti horoszkóp augusztus 21.- 26. – Ne engedd, hogy kihasználjanak érzelmileg!

Ezen a héten a tiéd lesz a főszerep. Ne engedd, hogy bárki is kihasználjon érzelmileg. Állj ki magadért és légy őszinte önmagaddal és másokkal is. A személyes fejlődésed előmozdítása legyen első számú ezen a héten. Koncentrálj a lelki és fizikai egészséged támogatására.

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígér az elkövetkező hét.

Kos

Az önfegyelem és a kemény munka most jó érzéssel tölt el, felszabadít a stressz alól és okot ad az ünneplésre is. Ne húzd fel magad azon, amit nem tudsz megtenni, inkább fókuszálj arra, amit képes vagy elérni. Kérj szívességet és megkapod azt a támogatást, amire szükséged van a pozitív változáshoz. Ne hagyd, hogy az érzelmek vegyék át az irányítást. Ha valaki vagy valami nem a te elképzeléseidnek kedvez, akkor a te dolgod, hogy a legjobbat hozd ki bármilyen helyzetből, amivel szembesülsz.
Bika

Ne érzed a kényszert a változtatásra, csak azért, mert valaki más is azt teszi. Várd ki az időt, amíg elegendő tény és számadat kerül a kezedbe. Ne feledd, hogy mi történt a múltban, mielőtt komolyabb változásnak kezdesz neki. Vizsgáld meg a költségeket és fontold meg, hogy mennyi fizikai és érzelmi energiát kíván a célod elérése. A hét vége felé egy őszinte beszélgetés segíteni fog megoldani egy olyan kérdést, ami miatt már régóta aggódsz.

Ikrek

Szánj rá időt, hogy átgondold, mások mit cselekszenek, és te mit szeretnél tenni. Fejezd ki az érzelmeidet és rá fogsz jönni, hogy nem te vagy az egyetlen, aki ilyen állapotban van. Dolgozz össze hasonló gondolkodású emberekkel és nagy sikereket érhetsz el. Hajlandó leszel segíteni másokon, de még mielőtt megtennéd, győződj meg róla, hogy jogosak-e a kéréseik. Légy óvatos az érzelmi manipulációval, mert áldozatául eshetsz, ha könnyen rászedhető vagy.

Rák

Kezeld az érzelmi kérdéseket a helyükön. Azért, mert valaki csinál valamit, az nem jelenti azt, hogy neked feltétlen egyet kell értened és csatlakoznod kell hozzá. A saját igényeidnek megfelelően hozz döntéseket. Keress olyan lehetőségeket, amelyek kihívás elé állítják a képzelőerődet és a kreatív készségeidet. Nem mindenki fog egyetérteni azzal, amit a hét vége felé szeretnél tenni, de azok, akik szeretnek, tiszteletben fogják tartani a vágyaidat és támogatni fognak benne, hogy elérd azokat.

Oroszlán

Nem kell a tömeget követned, csak azért, hogy beilleszkedhess. Ha úgy gondolod, hogy valaki túllő a célon vagy valami nem helyesen működik és nem megvalósítható, akkor szólalj fel és mondd el a véleményedet. Jobb, ha biztosra mész, minthogy később sajnálkozz miatta. Valaki érzelmi játékot akar játszani veled, ne engedd, hogy kihasználják a nagylelkűségedet. Javaslatokkal szolgálj, semmi többel. Szánj több időt és erőfeszítést a személyes ügyeidre.

Szűz

Határozd meg a céljaidat és vidd végig azokat. Sokat fogsz tanulni valakitől, aki már nagyobb tapasztalattal rendelkezik. Amit idő közben felfedezel, elősegítheti a pozitív változásokat. A hét elején fogj hozzá olyan tevékenységekhez, amelyek segítenek növelni az erődet és az állóképességedet. Tűzz ki egy fizikai célt magadnak és használd bölcsen a diétát és a testmozgást. A hét vége felé egy kollegiális viszony szerepet fog játszani egy fontos döntésben. Hagyd, hogy az intuíciód vezessen.

Mérleg

Tartsd számon a kötelezettségeidet, hogy elkerülhesd a panaszokat. Felszabadulsz a házimunka alól, így lehetőséged lesz arra, hogy egy kicsit kényeztesd magad. Kezdj el egy új edzésprogramot a hét elején-közepén, csinálj valamit, ami segít mozgásban maradni. Az egészséged, a megfelelő étrend prioritás kell, hogy legyen. Az érzelmi megvesztegetést nehéz lesz elkerülnöd a hét vége felé. Készülj fel rá, hogy valaki hajlamos lesz kihasználni. Koncentrálj a feladataid időben történő elvégzésére és nyugodtan lazíthatsz a hétvégén.

Skorpió

Ne légy kemény magaddal. Ha valaki nem bánik veled jól, akkor fogd magad, sétálj el és csinálj valamit, amitől jól érzed magad. A hét elején bekövetkező otthoni változások sokkal jobb eredményt hoznak, mint vártad. Koncentrálj azokra az emberekre és projektekre, amelyekkel kapcsolatban öröm tölt el. Egy idősebb családtaggal való beszélgetés segít megérteni valamit önmagaddal kapcsolatban. A feltárt információ nagy meglepetés lesz számodra. A hét vége felé számíts késésekre utazásaid során.

Nyilas

Keresd meg a módját, hogy elsimítsd a dolgokat egy olyan személlyel, aki nyomást akar rád gyakorolni érzelmileg. Az őszinteség segít megoldást találni a problémára, ahelyett, hogy patthelyzetbe szorítana. Dönts egy olyan kapcsolatodról, amely az elmúlt időben ellentmondásossá és bizonytalanná vált. Oszd meg a gondolataidat és tedd meg a szükséges változtatásokat, hogy előre léphess. Ne várj túl sokat másoktól és ennek köszönhetően nem is fogsz csalódni. Az időbeosztásoddal légy nagyon figyelmes, gondoskodj a kötelezettségek teljesítéséről és a szórakozásról is.

Bak

Tégy nagyobb erőfeszítéseket annak érdekében, hogy megtapasztald a kívánt változásokat. Az eredménnyel nagyon elégedett leszel. Töltsd több időt egy olyan személlyel, akit igazán szeretsz. Az egészségedet vedd az első helyre a fontossági listádon, sportolj, táplálkozz egészségesebben és ezáltal a stressz szintjét is csökkenteni tudod, mindamellett a személyes fejlődésedet is előmozdítod. Vizsgáld meg jobban a személyes kapcsolataidat, és megtudod, mit kell tenned ahhoz, hogy elérhesd a belső békédet.

Vízöntő

Ne hagyd, hogy az érzelmi kérdések átvegyék feletted az irányítást. A személyes fejlődésedre fordíts energiát és olyan döntéseket hozz, amelyek az egészségedet támogatják, nem pedig aláássák. Végezz pozitív változtatásokat az otthonodban. Ha az otthoni környezettel minden rendben, az az életed többi területére is ki fog hatni. Állj ellen a kísértéseknek, beszélgess sokat, hogy jó döntéseket hozhass. Kérdezz és rálelsz arra a válaszra, amelyet már oly régóta kerestél.

Halak

Változtass a hozzáállásodon egy pénzügyi, jogi vagy egészségügyi kérdéssel kapcsolatban és könnyítesz az életeden. Gyakorolj diszkréciót, amikor személyes ügyekkel foglalkozol. Ne engedd, hogy bárki is kihasználjon téged. Ne érezd úgy, hogy tartozol valamivel is másoknak, vagy meg kell hunyászkodnod, hogy megőrizhesd a békét. Fókuszálj magadra, határozd meg a céljaidat, ragaszkodj hozzájuk és eddig ne térj le az útról, amíg el nem érted őket.

tudasfaja.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL