A kutatók azt mondják, hogy megtalálták a módját, hogy megállítsák az öregedést, ez pedig mindent megváltoztathat

A tudomány jelenlegi állása szerint az öregedés egy megállíthatatlan folyamat, így csak késleltetni lehet a test, a bőr megváltozását, állapotának romlását.

Ezért is örök téma az emberek körében az örök fiatalság, az örök élet. Egy új kutatás szerint, amely az Aging szaklapban jelent meg, lehetőség lehet arra, hogy megakadályozzák a betegségek, illetve az öregedés folyamatainak kialakulását.

Lorna Harries és Matt Whiteman, a tanulmány szerzői a The Conversation lapban megjelent cikkükben azt írták, hogy a kísérletük során képesek voltak megállítani a sejtek öregedését, és a későbbiekben ez lehetőséget biztosít egy sejtkárosodást megakadályozó gyógyszer kifejlesztésére is.

A szakértők szerint ahogyan öregszünk, a sejtjeink egyre nehezebben látják a feladatukat, nem úgy működnek, mint korábban. Erre fejlesztették ki az úgynevezett “öregedő” sejteket, amivel úgymond becsapják a szervezetet, elhitetve vele, hogy beindult az öregedés, így az eredeti sejtekben nem indul el ez a folyamat.
A kutatók még mindig nem tudták megfejteni, hogy miért kezdenek öregedni a sejtek, de azt már tudják, hogy ezt a folyamatot bizonyos környezeti hatások, amilyen az erős napsugárzás, felgyorsíthatják, de a DNS-lánc is szerepet játszhat a korai öregedésben.

A kutatók azon is dolgoznak, hogy az idősödő sejteket megfiatalítsák, ebben játszhat kulcsszerepet a hidrogén-szuflid.

Ez még nem azt jelenti, hogy a kutatók megtalálták az örök fiatalság forrását, viszont egy lépéssel mindenképp közelebb került a tudomány ahhoz, hogy jóval tovább maradhassunk szépek és fiatalok.


FORRÁS: http://filantropikum.com/a-kutatok-azt-mondjak-hogy-megtalaltak-a-modjat-hogy-megallitsak-az-oregedest-ez-pedig-mindent-megvaltoztathat/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL