8 előjele annak, hogy a lelkitársad hamarosan felbukkan az életedben!

Legtöbbször akkor toppan be az életedbe a szerelem, aki egyben a lelkitársad is, mikor arra egyáltalán nem számítasz. Felkészületlenül ér, és nem tudod, hogy mindez valóban veled történik-e, vagy az egész csak egy szép álom.

Most következzen 8 előjel, ami a lelkitársad megjelenésére utalhat!

1. Romantikus álmaid vannak

Igen, a szerelem ott lehet az álmodban, és ha ott átéled ezt a csodás érzést, akkor nagy az esélye, hogy a valóságban is megjelenik a lelkitársad.

2. Ha azt érzed, hogy jobb emberré akarsz válni

Ha úgy érzed, hogy változtatni akarsz az életeden, jobbá akarod tenni a hétköznapjaidat, akkor készülj fel arra is, hogy egy nap összefutsz valahol a lelkitársaddal. Nagyon fontos, hogy időt és energiát szánj erre az érzésedre.

3. Ha tisztán látod magad előtt a célt

Ha most úgy érzed, hogy tudod, hogy mit szeretnél kezdeni az életeddel, és jól érzed magad a bőrödben, akkor hirtelen bekopogtathat a nagy Ő is, aki elvarázsol a szerelmével.

4. Ha mindenhol és mindenben a szerelmet látod

Bárhol is járj, szerelmesek jönnek szembe veled az utcán, a moziban szerelmes filmek futnak, és még a madarak is a párjukkal romantikáznak a faágon. Jó hír az, hogy hamarosan te is fülig szerelmes leszel a lelkitársadba.

5. Ha tudod, hogy mi az elvárásod a jövendőbeliddel szemben

Ha tudod, hogy miként fog kinézni a párod, milyen személyiséggel fog rendelkezni, gyakran álmodsz is róla, akkor hamarosan mindezt a valóságban is megtapasztalhatod, mert a sors közbe lép és teljesíti majd az álmodat, a vágyadat.

6. Megragadod a lehetőségeket

Mert készen állsz arra, hogy a szerelem rád találjon, hogy ismét azt érezd, hogy az élet csodás egy ember mellett, akivel mindenben találtok és akivel közös, harmonikus életet leszel képes kialakítani.

7. Ha energikusnak és jókedvűnek érzed magad

Ha közeledik a lelkitársad, egyre jobban érzed magad, jobb lesz a közérzeted, és képes leszel akár hegyeket is megmozgatni. A lelkedben kisüt a nap, és úgy érzed, hogy újra élsz.

8. Megérted a múlt eseményeit

Ha találkozol a lelkitársaddal, minden világos lesz számodra, ami a múltban történt veled, és rájössz az összefüggésekre, okokra. És ezzel együtt magad mögött hagysz minden rossz emléket és csak a jelen pillanatára, a szerelem megélésére összpontosítasz.


http://elozoeletek.blogspot.com/2018/04/8-elojele-annak-hogy-lelkitarsad.html


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL