Napi horoszkóp szeptember 11. kedd – Ma meg tudod tenni azt, amit már régóta szeretnél!

Napi horoszkóp szeptember 11. kedd – Ma meg tudod tenni azt, amit már régóta szeretnél!

Ha ma van a születésnapod: Az elmúlt 12 hónapban elkezdtél egy új úton haladni, amelyet az elkövetkező 12-ben folytatni fogsz. Ha most vagy egy kicsit később feladod, akkor nagyon meg fogod bánni.

Ha egyedülálló vagy, akkor nagyon kritikus leszel az utánad érdeklődő személyekkel. Ne feledd, hogy az igazi is közte lehet. Nehogy elszalaszd a túlzottan magas elvárásaid miatt. Ha párkapcsolatban élsz, akkor kedveseddel igazán meg fogjátok találni a közös hangot és igyekeztek kiélvezni a nap utolsó kellemes sugarait.

Kos

Nem tudod, hogy miért ilyen akadékoskodó egy személy, de bármi is legyen az oka, nem akarsz vele foglalkozni. Ha gyakorolnál rá egy kis nyomást, akkor esélyt adnál neki, hogy megtudja, mik a következményei annak, ha tovább folytatja ezt a fajta hozzáállást.

Bika

Miért szaladsz el a problémák elől, amikor könnyű szerrel túl tudnál rajtuk jutni már most? Ha ma képes vagy némi változtatást megtenni, akkor megelőzheted azt, hogy később kelljen valami sokkal kényelmetlenebbhez folyamodnod.

Ikrek

Talán most nem tudod megtenni azt, amit szeretnél, de ha eljön a hét vége, rá fogsz jönni, hogy ennek így kellett lennie és hálát adsz a szerencsecsillagodnak, hogy úgymond korlátozva voltál. Néha a kevesebbnek több értelme van.

Rák

Azonosítsd be az első számú prioritásodat és fókuszálj rá minden erőddel. Nem kétséges, hogy számos dolog lenne, amivel most sokkal szívesebben foglalkoznál, de mikor foglalkozz ezzel, ha nem most azonnal?

Oroszlán

Nem igazán szereted, ha kontroll alatt tartanak, de vagy elég okos, hogy megértsd, néha muszáj követni az utasításokat. Ma különösen fontos lesz, hogy engedelmeskedj, még akkor is, ha nem hiszel abban, amire kérnek. Később hasznodra válik majd.

Szűz

Megszakításokra számíthatsz a következő 24 órában, amelyek talán le fognak lassítani, de meg nem állítanak. Mások talán nem tudatosítják, de a mai napon megállíthatatlan erők lengenek körbe téged.

Mérleg

Válaszd meg, hogyan reagálsz és ragaszkodj hozzá. Az utolsó dolog, amire szükséged van, hogy egyik opcióról ugrálj a másikra és próbálgasd, hogy mi lenne a megfelelő. Döntsd el, hogy mi kell a vágyadhoz és tegyél érte.

Skorpió

Azt hiszed, hogy egyes dolgokból túl sok jár ki neked, míg másokból éppen, hogy túl kevés, de ez nem így van. Az univerzum éppen annyi dologgal lát el, ami szükséges számodra, hogy elérd, amire vágysz, úgyhogy ideje abbahagyni a panaszkodást és elkezdeni cselekedni.

Nyilas

A szakmai életed nagy löketet kap, amitől úgy érzed majd, hogy bármit képes vagy megvalósítani és hozzá is látsz a héten. Ne feledd, hogy más kötelezettséged is van. A munka nem minden.

Bak

Valami az életedben a végéhez közeledik, de nem kell aggódnod, mert nem negatív dologról van szó. Éppen ellenkezőleg, amint elmúlik, új lehetőségek nyílnak meg előtted. Az élet folyamatos változások sorozata, hát haladj az áradattal.

Vízöntő

Mi a legnagyobb elképzelésed? Kezdj el felé haladni és ne hagyd, hogy bármilyen akadály hátráltasson az elérésében. Talán nem fog azonnal hírnevet hozni számodra, de mindenképpen örömmel tölt majd el és általa tudni fogod, hogy mi a helyes.

Halak

A terveidet talán keresztül fogja húzni valami, de semmi értelme ezen bosszankodnod. Ha úgy találod, hogy az előrehaladásod az egyik irányból gátolva van, akkor próbáld meg egy másikból. A fontos, hogy haladj tovább és ne állj meg. Mindig van megoldás, ha akarjuk.

tudasfaja.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL