Asztrális hatások 2018 októberében: itt a helyes döntések meghozatalának ideje

2018 október asztrális légkörére ezek lesznek jellemzők: dinamizmus, optimizmus, érzelmi ingadozások, óvatosság, figyelmesség.

Október a helyes döntések meghozatalának ideje. Eljött az idő, mikor olyan döntéseket kell meghoznod, amely a te érdekeidet, a te boldogságodat szolgálja. Nincs idő arra, hogy értelmetlen dolgokra pazarold az idődet és az energiádat. Légy következetes magaddal szemben, koncentrálj a céljaidra.

Mikor eldöntötted, hogy mi az álmod, világosan képzeld el, hogy mi az, amit meg szeretnél valósítani.

Összesen 6 asztrális jelenség fogja befolyásolni az életedet október folyamán, mégpedig látványosan. Először is a Chiron bolygó a Halak csillagjegybe lép, a Vénusz a Skorpió jegyében retrográd mozgásba kezd, Újhold alakul ki a Mérleg jegyében, a Merkúr a Skorpió jegyébe lép, ahogyan a Nap is, végül pedig Telihold alakul ki a Bika jegyében.

Októberben a következő csillagjegyek lesznek a legaktívabbak: Skorpió, Vízöntő, Bika, és Halak.

A Vízöntő jegyében továbbra a Feketehold tartózkodik, amely helytelen cselekedetekre, túlzásokra, érzelmileg megalapozatlan tettekre sarkalhat, amelyeket nagyon nehéz kordában tartani.

A Chiron bolygó a Halak jegyében pozitív hatással lesz az életedre, megnyugvást hoz testileg, lelkileg, így az életed egyensúlyba kerülhet.

Október 3-8. között a retrográd mozgásban lévő Vénusz instabilitást hoz, érzelmi viharokat idézve elő, nem fogod tolerálni az igazságtalanságot, a hamisságot.

A Merkúrra is oda kell figyelni, mert ebben a hónapban három csillagjegyen is áthalad: október 10-ig a Mérleg jegyében lesz, azután következik a Skorpió, végül pedig október 31-én éri le a Nyilas jegyet. Ez pszichés fluktuációt eredményez, ami azt jelenti, hogy egyik pillanatban jókedvűnek érzed magad, majd utána lehangoltság lesz úrrá rajtad.

Október 9-én Újhold kezd kialakulni a Mérleg jegyében, pont mikor a Merkúr elhagyni készül az említett jegyet. Ez azt eredményezi, hogy meg kell találnod a lelki célodat, meg kell ismerned magadat, amit csak úgy tudsz megcsinálni, ha lenyugszol és egy csendes helyiségben meditálva végig elemzed a lelked apró rezdüléseit.

A Telihold a Bika jegyében október 24-én alakul ki. Ez arra ösztönöz, hogy beszélj a munkaadóddal, próbálj jobb lehetőségeket kiharcolni, így teremtve meg hosszútávra az anyagi függetlenségedet és a jólétet az életedben.

A következő napok lesznek különösen feszültek az októberi hónapban: 1, 3, 8, 12, 14, 19, 23, 26, 28. Ezeken a napokon fokozottan légy elővigyázatos és éber.

A CIKK FORRÁSA: http://filantropikum.com/asztralis-hatasok-2018-oktobereben-itt-a-helyes-dontesek-meghozatalanak-ideje/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


 

Új beszélgetős fórumunkat itt találod meg: http://vidampercek.hu


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL