A világszerte elismert orosz füvesasszony szerint a gyógynövények 1000-szer többet érnek, mint a gyógyszerek! Most olyan dolgokat árul el, amiért a gyógyszeripar elakarja hallgattatni!

A világszerte elismert orosz füvesasszony szerint a gyógynövények 1000-szer többet érnek, mint a gyógyszerek! Most olyan dolgokat árul el, amiért a gyógyszeripar elakarja hallgattatni!

Elena Fiodorovna Zaitseva 1100 féle gyógynövénnyel foglalkozott már, és döbbenetes hatásaikat fedezte fel, kísérletezte ki. A természet erejére esküszik a betegségekkel szemben.Léteznek emberek, szerencsére egyre többen, akik úgy gondolják, hogy a természet ereje nagymértékben és sok esetben alkalmazható az erősebb, komolyabb betegségekkel szemben is.

Így nem kell a szervezetet mindig mellékhatásokkal teli gyógyszereknek kitenni, amik nem mellesleg károsítják egészségünket. Elena Fiodorovna Zaitseva sokak által csak az orosz füvesasszonyként ismert.

Az elmúlt években 1100 féle gyógynövényt sikerült kategorizálnia, mindegyikről tanulmányt készített, és kísérletezett velük.

Ezek alapján talált 3 nagyon erősen gyógyhatású növényt.

Az egyik a tarackbúza gyökere, ami szinte minden kertben előfordul. A növény gyökeréből készült főzettel enyhíthetők az ödémák, a húgyúti problémák, segít megakadályozni a vesekő kialakulását, de véd a bélbántalmaktól, a tüdőbetegségektől, a magas vérnyomástól, valamint enyhíti az ízületi panaszokat is.

A másik nagy fegyver az nem más, mint a gyermekláncfűnek a gyökere.

Az ebből készített főzet ugyanis képes csökkenteni a vérszegénység kialakulását, és megóvja emésztésünket is a diszfunkciótól.

Emellett megelőzi a gyomorbántalmakat, a gyomor és a májrákot is, valamint az ízületi fájdalmakat jelentősen képes enyhíteni.

A közönséges bojtorjángyökér is igazi csoda az orosz füvesasszoyn szerint. A tapasztalatai szerint elűzi a vesekövet, enyhíti az ekcémát és a gyomorfekély tüneteit, valamint az égési sérüléseket.

FORRÁS: http://szerencsehozo.club/cikk.php?id=7191


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!

Új beszélgetős fórumunkat itt találod meg: http://vidampercek.hu

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT
Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK
Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:
SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT
Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK
Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK
Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK
Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT
És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL