Vizsgáld meg a tenyereidet! Csodás dolgot fedezhetsz fel!

Vizsgáld meg a tenyereidet! Csodás dolgot fedezhetsz fel!

Nem kell hinned a tenyérjóslásban ahhoz, hogy a következő módszert kipróbáld! A szívvonalak segítségével ugyanis pontos jellemzést kaphatsz személyiségedről, ebben pedig fontos szerepe van a két tenyéren lévő szívvonalak egymáshoz viszonyított elhelyezkedéséről.

Ha összeteszed a két tenyeredet, láthatod, hogy a bal és a jobb tenyereden lévő szívvonalak egymás felett vagy pontosan egy vonalban helyezkednek-e el. Ha ez utóbbi igaz rád, különleges tulajdonságokkal rendelkezel!

A szívvonal az ujjakhoz legközelebb elhelyezkedő, ívelt vonal, mely mindkét tenyéren igen határozottan fut végig. Ha megtaláltad, tedd egymás mellé a két tenyered és vizsgáld meg, mit látsz!

1. Ha a két szívvonal egyforma magasságban helyezkedik el

Ha a jobb és a bal tenyeredet egymáshoz téve a két szívvonal megszakítás nélküli vonalat alkot, igazán különleges embernek mondhatod magad. A lelked tiszta, kedves vagy és közvetlen, aki megismer, visszanyeri hitét az emberi jóságban. Igen jól tudod kezelni a többi embert, azonnal megérzed, ha valakinek segítségre van szüksége és nem is tétlenkedsz. Egyik legfőbb jellemződ a végtelen empátia, ezért is tapasztalhatod, hogy barátaid hozzád fordulnak, ha tanácsot szeretnének kérni vagy bajba kerültek.

Szerelemben rendkívül odaadó vagy, amit a számodra ideális társ igen nagyra is értékel. A változásoktól azonban visszariadsz, nehezen fogadod el őket. Pedig nincs miért félned tőlük, mert ilyen fantasztikus személyiséggel csak jó dolgok várhatnak rád!

2. Ha a jobb tenyéren lévő szívvonal van feljebb

Korodnál érettebb vagy, aki nagyon szeret idősebb emberek társaságában lenni. Nálad nem kirívó, hogy akár évtizedekkel idősebb párt választasz magadnak. A tradíciókkal szembe mész, szereted az átlagostól eltérő dolgokat. Szerelemben a maximumot nyújtod, előtérben vannak nálad az érzelmek és szeretteidért bármire képes vagy. Ugyanakkor lélekben nagyon is szabad vagy és fittyet hánysz arra, hogy életmódodról másoknak mi a véleménye.

3. Ha a bal tenyéren lévő szívvonal van feljebb

Képes vagy a számodra fontos dolgokért a végsőkig harcolni és különösen igaz ez a szerelemben. Önmagadért mindenáron kiállsz, ezért időnként agresszívvé válhat a viselkedésed. Ha úgy gondolod, valami téged megillet, azt tűzön-vízen át megszerzed, senkit és semmit nem kímélve. Független vagy, aki méltóságát sosem áldozná fel azzal, hogy könyörög bármiért. Megjelenésed szempontjából igen vonzó jelenség vagy, szépségeddel sokakat elbűvölsz.


FORRÁS: https://ketkes.com/vizsgald-meg-tenyereidet-csodas-dolgot-fedezhetsz-fel/


KATTINTS IDE! ——–EZ IS ÉRDEKELHET: Így kívánj bármit, és teljesül!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Új beszélgetős fórumunkat itt találod meg: http://vidampercek.hu


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL