Angyali üzenet vasárnapra: Sokkal keményebb fából faragtak, mint gondolnád

Egy percig se gondold, hogy nem vagy képes megoldani azt a felfordulást, amely jelenlegi életedre jellemző, hiszen a dolgok nem úgy alakultak, ahogy vártad.

Máskor is értek már csapások, akkor is egészen mélyre kellett ásnia saját lelkedben, hogy megtaláld azt a belső tartalékot és akaraterőt, amely hozzásegített, hogy tovább tudj lépni. Miközben felidézed ezeket az emlékeket, figyeld meg, milyen hatással vannak rád. Hívjd az emlékeket segítségül, hogy erődett összeszedve, méltóságod megőrizve tudj kiállni.

Ha egyértelműen szembenézel a problémával, közben figyelemmel kíséred a benned rejtőző energiák mozgását, a belülről fakadó bölcsességed megmutatja, hogy mikor kell támadni, és mikor kell inkább visszavonulót fújni, mindvégig megőrizve az irányítást. Ha fenntartja ezt az állapotot, akkor nemcsak fizikailag és érzelmileg óvod meg magad, hanem spirituális értelemben is.

Éleszd fel ősi énjeben a harcost, akinek feladata megvédeni a királyságot, illetve a királyt vagy a királynőt. Ilyenkor mindenképpen önzőnek kell lenned másokkal szemben, mondj nemet, ha szükséges, kérj, ha kell valami, és meg kell védened érzelmi és fizikai határokat. Vállat húzd hátra, fejet emeld fel, nézz egyenesen előre, és legyél nyugodt, de éber. Ne panaszkodj, ne játszd el a mártírt, hogy milyen szörnyű helyzetben vagy, mert azzal csak saját magad nyomasztod.


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL