Angyali üzeneted szerdára: Valaki segíteni kíván neked. Találd ki, ki lehet az és vedd fel vele a kapcsolatot

Angyali üzeneted szerdára: Valaki segíteni kíván neked. Találd ki, ki lehet az és vedd fel vele a kapcsolatot!

Delfinek

Valaki segíteni tudna célod elérésében. Talán már gondoltál is rá, ki lehet az illető. De olyasvalaki is lehet, akivel most fogsz találkozni először.
Légy nyitott a másoktól érkező segítségre, az erős személyiségek ismerik a csapatmunka fontosságát. Itt az ideje, hogy megtanuld az élet leckéit ezzel kapcsolatban. Tehát bátran közöld az illetővel, mire van szükséged, kérj segítséget. Mások támogatásával könnyebben megvalósulhatnak isteni céljaid és vágyaid.


MÁGIKUS SELLŐK JÓSKÁRTYA:
A Mágikus sellők és delfinek jóskártya feladata, hogy segítsen vágyaink, életcélunk és isteni sugallatú álmaink tudatosításában. A kártyák segítenek elmerülni az elme tudattalanjának óceánjában, ahol mély gondolatok és érzések ébreszthetik fel – vagy éppen gátolhatják – a szív vágyait. Ezek megnyilvánulásai gyorsabban és pontosabban jutnak napvilágra, ha sikerül felfedezni igazi, mély érzéseinket. A kártyák áldást hozó erővel bírnak, amely segít csodálatos, örömteli életünk és isteni rendeltetésünk felfedezésében.
A kártyák használata könnyű. Még akkor is, ha kezdők vagyunk, rendkívül pontos közléseket jelentenek saját magunk vagy mások számára. Nem hibázhatunk, mivel a vonzás misztikus törvénye mindig azt a kártyát hozza elő, amely tükrözi gondolatainkat és érzéseinket. Ezek az energiák nagy pontossággal képesek megjósolni jövőnket. A kártyák segítenek olyan döntések meghozásában, amelyekkel jobbá tehetjük jövőnket, gondolataink és elképzeléseink megváltoztatásával.
A sellők mágikus segítő lények, akik az éteri síkon élnek, és készek a segítségünkre sietni. Már régóta kísérnek bennünket. Sellőszerű istennőket az ókori Babilóniában is tiszteltek, sok ókori leleten, szobron, műalkotáson láthatjuk őket.
A delfinek a sellők fizikai testtel rendelkező társai, kísérői és segítői. Mágikus, természetfeletti energiát hoznak a földre, és a játék fontosságára emlékeztetnek minket. Mi emberek néha azt hisszük, hogy a nagyobb erőfeszítés közelebb visz céljainkhoz, és erőltetni próbáljuk a dolgok menetét. A delfinek megmutatják nekünk, hogy bármilyen célt elérhetünk vidám, játékos útvonalat követve. Összeszedettnek kell lennünk, de nem komornak, hogy álmainkat megvalósítsuk.
A delfinek arra is emlékeztetnek minket, hogy használjuk hatodik érzékünket, ahogy előre haladunk utunkon. Intuíciónk révén megkapjuk a keresett irányítás és útmutatás nagy részét, és a delfinek jó példát mutatnak ahhoz, hogy bízzunk az érzéseinkben.
Doreen Virtue: Mágikus sellők és delfinek

A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL