Mondd meg hol fáj, eláruljuk milyen lelki gond okozza!

Mondd meg hol fáj, eláruljuk milyen lelki gond okozza!

 

Fájhat a fejünk, a nyakunk, a szemünk, de hiába fordulunk orvoshoz, a vizsgálatok alapján mindig az derül ki, hogy makk egészségesek vagyunk. Akkor mi válthatja ki a panaszokat? Netán lelki eredetű problémák vannak a háttérben?

Fej

Ha gyakran fáj a fejünk, akkor ez arra utalhat, hogy tele vagyunk nyomasztó gondolatokkal, azt sem tudjuk mit intézzünk el. Fejfájással általában az okos, intelligens, emberek, akadémikusok küzdenek, akik nagy lexikális tudással rendelkeznek, de érzelmeiknek nem igazán adnak teret. Alacsony az önbecsülésük, félnek a kudarctól, a visszautasítástól. Ha ezen sikerül változtatniuk, akkor a fejfájás gyakorisága is csökkenni fog.

Haj

Hajproblémákkal (hajhullás, őszülés) rendszerint azok küzdenek, akik kétségbeesettek, stresszesek, feszültek. Főként nők esetében, a haj a vitalitás jelképe. Ha egészséges, dús, akkor az illető rendben van lelkileg, ha kevés van belőle, hull, akkor pedig meg kell szabadulni a félelmektől, az aggódástól, a stressztől.

Nyak

A nyak összeköti a racionális gondolkodást (agy) az érzelmekkel (test). Ha fáj a nyakunk, akkor ez azt jelenti, hogy nincs harmónia az agy és a test között, tehát a gondolkodás és az érzelmek, avagy az anyagi és a spirituális világ között. Ugyanakkor a flexibilitás hiányára is utal, vagy arra, hogy az illető nem akarja meghallani az igazságot.

Szem

Rövidlátás: célnélküliség, az illető nem tudja, hogy mihez akar kezdeni a jövőben.

Távollátás: az illető képtelen a jelenben élni, mindig bizonytalan, nem tudja, hogy mi legyen a következő lépés az életében.

Színtévesztés: az illető mindent szürkének lát, nem okoz számára szinte semmi örömet.

Zöldhályog: az illető mindig a múlt hibáin rágódik, képtelen megbocsátani másoknak, önmagának.

Fogak

Ezek az emberek bizonytalanok az életben, képtelenek döntést hozni, nem látják világosan a helyzetet. Nem vállalják tetteikért a felelősséget sem, esetükben ezért alakul ki fogprobléma.

Szájüreg

Ha gyakran elharapjuk a nyelvünket, akkor ez egy büntető figyelmeztetés arra vonatkozóan, hogy gyakran fecsegünk, pletykálunk.

Ajkak

Cserepes ajkak: az illetőben ellentmondásos érzések dúlnak.

Ajkak harapdálása: az illető így bünteti magát, amiért és ahogyan kifejezi az érzékiségét.

Herpesz: ugyanaz, mint a harapdálásnál, csak a helyzet súlyosabb.

Hát

Hátpanaszok esetén felmerülhet az erkölcsi tartás, vagy a szeretet kifejezésének a hiánya. Ha belső hátrész fáj, akkor az konfliktusra, bűntudatra utal. Az illető a múltban él, a hibákra összpontosít, és ostorozza magát emiatt.

Ízületek

Az ízületi gyulladások sokszor a szeretethiány miatt alakulnak ki, de düh, vagy makacsság is állhat a háttérben.

Elhízás

A kövér emberek zsírpárnája egyfajta pajzsként szolgál, amely megvédi őket a társadalom támadásaitól, így kompenzálva a belső hibáikat, hiányosságaikat.

Gyomor

Az orvosok szerint a gyomorfekély sok esetben a megfeszített munkatempó és állandó idegesség miatt alakul ki. Ugyanakkor belső félelem, feszültség is húzódhat a háttérben.

Forrás


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL