Angyali üzeneted hétfőre: Szereteted örökkévaló – a helyzettől függetlenül!

Angyali üzeneted hétfőre: Szereteted örökkévaló – a helyzettől függetlenül!

Ez a legendás kelta istennő egy tragikus szerelmi háromszög foglya volt, amely Cornwalli Mark királyhoz és Sir Tristanhoz, a jóképű és nemes lovaghoz fűzte. Végig a történet során bátran osztotta meg férje iránti tiszteletét Tristanhoz fűződő mély szerelmével. Isolda ma átsegít bennünket a szerelem, a családi, szülői és baráti szeretet útvesztőin. Emlékeztet, hogy – a helyzettől függetlenül – szeretetünk valódi, hatalmas és halhatatlan. Hívd Isoldát, amikor csak kapcsolati problémád adódik, még elhunyt szeretteid esetében is.

Isolda üzenete:

Ami a szív ügyeit illeti, a segítség készen áll. Minden körülötted és benned történik. Úgy tűnik, valamilyen félelem elhallgattatta belső bölcsességedet. Ám légy biztos afelől, hogy most végbemenő gyógyulásod gyors és hatásos, és igazi gyógyulásod belülről kifelé történik. Először is szívednek kell leküzdenie gyászát, magányát és minden becsapottságát. Ez eltarthat egy ideig, légy hát türelmes magaddal! Gondoskodj úgy magadról, mintha gyengélkedő beteg lennél: figyelemmel, kedvességgel és szerető gyengédséggel. Aztán lépj ki a külvilágba – nem nagy vehemenciával, hanem inkább a szabadban, erdőkben tett sétákkal, olyasmivel, ami létfontosságú szemléletmódod kitisztulásához. A természet nagyszerű gyógyító, meglátod. Ezért szeretek virágok és fák között időzni. Bár kívülről csöndesnek tűnnek, meglehetősen beszédesek, amikor belélegzed és egyszerűen magadhoz veszed beszélgetésük mágikus hangnemét. Tölts egy kis időt az erdőben, a fák között, avagy a növényekkel vagy az állatokkal, s újra megvetheted lábadat ezen a bolygón. Új életre kelted szellemi érzékeidet, és vágyadat, hogy újra az élők között járj. Ígérem neked, hogy szíved meggyógyul, s hogy segíteni is fogsz másokon az út során.


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL