Válassz egy kártyát, és olvasd el az üzenetét, mert azonnal hallanod kell!

Válassz egy kártyát, és olvasd el az üzenetét, mert azonnal hallanod kell!

Ezek nagyszerű útbaigazítók, melyek segítenek kapcsolatot teremteni az isteni fénnyel. Ha hiszel ebben a felsőbbrendű erőben, akkor az elméd is megnyílik, fejlődik, és készen áll egy magasabb rendű spirituális utazásra. Teljesen mindegy, hogy most kezdtél el érdeklődni az ezotéria iránt, vagy már haladó vagy benne! A spirituális világ nyitva áll előtted és csak arra vár, hogy belépj.

Az alábbiakban három tarot kártyát látsz. Hagyatkozz az ösztöneidre, és válassz közülük egyet. Fontos, hogy engedd át magad az univerzum erejének, hiszen az üzenet, melyhez így jutsz hozzá, pontosan az lesz, amit hallanod kell!

Első kártya: a bölcsesség második sugara

Ez a kártya az univerzum legmélyéből fakadó bölcsesség befogadását jelképezi. Felerősíti benned a vonzalom mágneses erejét, ami által képes leszel megszerezni mindent, amire a boldog, sikeres élethez szükséged van. Ugyanakkor megtanít nemet mondani, amikor kell, és bízni a jövő bőkezűségében.

Megadja a lehetőséget a gyógyulásra, a megértésre és a dolgok helyreállítására, mindezt a szeretet és az ősi bölcsesség lenyűgöző erejével. A spirituális nagymester veled van, hogy segítsen neked befogadni és hasznossá tenni ezt a csodálatos fényt.

Második kártya: a rend, szertartás és ünneplés hetedik sugara

Amikor a hetedik sugár ereje belép az életedbe, számítanod kell valami újra, ami pozitív hatással lesz a világodra. A lila fény jellemző rá, Zadkiel arkangyal ereje, mely segíteni fog a lelki és szellemi megtisztulásban, a belső megerősítésben, a remény és az öröm visszaállításában az életedbe.

A hetedik sugár ugyanakkor folyton szembeállítja a múltat és a jelent. Ami eddig volt, az már nem mehet tovább. Így hát téged is döntésre késztet, hogy nyiss az új fele, a régiből pedig épp a szükségeset vidd csak magaddal. Kapcsolatot teremt közted és az isteni rendelet között: minél többet fogadsz be ebből az energiából, annál kreatívabb, találékonyabb leszel az előtted álló feladatokban.

Használd az elméd, hogy megtisztítsd a saját energiáidat, hogy tudd befogadni az isteni fényt. Csak így tudod felszabadítani a lelked a fájdalom és a szenvedés alól.

Harmadik kártya: mesteri gyógyulás

Amikor meditálsz, légy őszinte azzal, ami táplálja a lelked. Csakis így válhat belőled erős gyógyító. Azért vagy itt, hogy éld a saját életed, hogy légy hű ahhoz, ami előre visz téged. Mit szeretsz annyira, hogy az átsegít téged a legnagyobb akadályokon? Mi inspirál, hajt téged előre? Tudod ezekre a kérdésekre a választ? Akkor vagy a legerősebb, amikor a szívedre hallgatsz.

A madár arra hivatott, hogy repüljön. Neked is megvan a hivatásod, és a szíved fogja elárulni, mi az. Nagyon nehéz megtalálnod az igazi önmagad, míg mások elvárásainak kell megfelelned. Ebben segít a gyógyító fény, feltárni a saját belső értékeidet. Ha hiszel abban és elfogadod magad annak, aki vagy, az univerzum is könnyebben navigál majd a célod felé. Te pedig boldog, erős lehetsz, ellenállva a környezeted befolyásainak.


FORRÁS: https://filantropikum.com/valassz-egy-kartyat-es-olvasd-el-az-uzenetet-mert-azonnal-hallanod-kell/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL