Mihály arkangyal üzenete számodra – Elérkezett a váratlan lehetőségek ideje

Mihály arkangyal üzenete számodra – Elérkezett a váratlan lehetőségek ideje

Mihály arkangyal megóv minket meggondolatlan cselekedetektől, a megfontolt és okos lépések ideje jön el a váratlan időszakok idejében.

Közlekedj óvatosan! Mihály arkangyal üzenete a váratlan helyzetekről szól. Ennek melegágya lehet a közlekedés. Az utakon sokan viselkedhetnek őrültként, de a szeszélyes időjárás is okozhat bőven kellemetlen meglepetést. A szabályokat tartanod kell, különösen figyeld a sebességkorlátozó táblákat, mert könnyen a váratlan és kellemetlen kiadások ideje is lehet számodra a hétvége.

A pénzügyekben nem várható nagy veszély, mert váratlan események, Mihály arkangyal üzenete szerint, nem itt öltenek majd testet. Az ilyenkor elvetett pénzek bizony hamar hozamot hoznak. Leginkább azoknak adnak az angyalok szerencsét, akik bérből vagy valamilyen más havi juttatásból élnek. Az üzleti világ csendes lesz, de befektetések, amelyek most születnek, később nagy eséllyel lehetnek sikeresek. Különösen érdemes figyelned arra, hogy van-e valamilyen üzleti vagy pénzügyi ötleted. Nagyon sok angyali inspirációt kap most az emberiség. Lehet hogy te is kapsz majd ilyen üzenetet!

szerelem bizony termékeny lesz júniusban! Mihály arkangyal üzenete szerint azok a párok, akik most találnak egymásra, hét hónapon belül kelhetnek egybe. Hihetetlen tempó ez, de ne feledd, Mihály arkangyal a mennyben él, ahol a hetes szám a teremtés száma! Egy dolog biztos, amennyiben a hetes szám szerepel a te és a párod életében, vagy annak az életében, akivel június folyamán fellobban a szerelem lángja, könnyen megeshet, hogy az üzenet igaz lesz számotokra!


FORRÁS: https://www.asztro-show.hu


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL